Denne side er flyttet til: ElsinoreHelsingør Cityforening

Helsingør Pigegarde

Helsingør Pigegarde er en af de største bygarder i Danmark. Det er vores ambition altid at være den bedste bygarde målt på kvalitet og kvantitet. Dette mål opnår vi ved at arbejde professionelt i alle led af organisationen. Professionalismen skal ses i vores tilgang til driften af Garden, idet Helsingør Pigegarde er en privat garde som bliver drevet på frivillig basis.

Helsingør pigegardeHvor andre bygarder i de seneste år har oplevet medlemstilbagegang, har Helsingør Pigegarde formået at bibeholde antallet af medlemmer på gennemsnitligt 100 piger i alderen 8 - 22 år.

Helsingør Pigegarde har ca. 80 optrædener hvert år, fordelt på både offentlige og private arrangementer. Dertil kommer én til to udenlandsrejser hvert år, primært i Tyskland og Frankrig. Garden har dog også været på længere turnéer i både Japan og USA.

Som sponsor for Helsingør Pigegarde er du sikker på at blive set og hørt på en positiv måde. Din virksomhed bliver nævnt på Helsingør Pigegardes hjemmeside, samt på Pigegardens interne medlemssider, hvor din virksomhed får mulighed for at lave specialtilbud til Pigegardens medlemmer og deres familier. Det er også muligt at få Helsingør Pigegarde til at komme og spille i forbindelse med fejring af specielle begivenheder i din virksomhed.

Din støtte betyder meget og det er nemt at støtte Helsingør Pigegarde næste gang du betaler regninger over PC-bank, overfør det ønskede beløb til Pigegardens bankonto i Spar Nord, reg.nr. 9056, konto nr. 4581029123, påfør venligst teksten, gavestøtte, i "tekst til modtager".


Hvis du ønsker at høre nærmere om sponsorering af Helsingør Pigegarde, kan gardens leder Sanne Bergsaker kontaktes på telefon 3028 0397.

Al henvendelse vedrørende Helsingør Pigegardes Støtteforening kan ske til støtteforeningens formand.

Helsingør Pigegardes Støtteforening
Ida kongsgaard
Dageløkkevej 68
3050 Humlebæk
Tlf. 26 58 80 82

Støtteforeningen sælger div. emner såsom T-shirt, CD'er mv.
Støtteforeningen arrangerer bingo, lotteri og tombola.

Læs mere om Helsingør Pigegarde her