Siden er flyttet til: Helsingør Cityforening

Restauranter Helsingør

Find Restauranter og Spisesteder i Helsingør og NordsjællandMarienlyst Restaurant, Bar & Lounge Elsinore / HelsingørMarienlyst Restaurant, Bar & Lounge Hotel Marienlyst, Ndr. Strandvej 2 3000 Elsinore / Helsingør Phone: 49214000 More info Show Map

Restauranter og spisesteder Helsingør

 

Café Olai Elsinore / HelsingørCafé Olai Sct. Olaigade 19 3000 Elsinore / Helsingør Phone: 49201607 More info Show Map

Dining Restaurant and Café

.

.

.

Madam Sprunk / Sprunck Elsinore / HelsingørMadam Sprunk / Sprunck Bramstræde 5, Hotel Hamlet 3000 Elsinore / Helsingør Phone: 49210591 More info

Restauranter og spisesteder Helsingør

Sushi Ichi Ban Elsinore / HelsingørSushi Ichi Ban Brostræde 3 3000 Elsinore / Helsingør Phone: +45 49 70 11 65 More info Show Map

Sushi restaurant Helsingør

 

 

Sletten Kro Humlebaek / HumlebækSletten Kro Gl. Strandvej 137 3050 Humlebaek / Humlebæk Phone: 49 19 13 21 More info Show Map

Formel B

 

Sachi Sushi Elsinore / HelsingørSachi Sushi Stjernegade 15 3000 Elsinore / Helsingør Phone: 49225536 More info

Show Map

Restauranter og spisesteder Helsingør

Spisesteder og Restauranter i Nordsjælland og Helsingør

Find flere restauranter og spisesteder her

I Nordsjælland er der et bredt udvalg af restauranter og spisesteder inden for alle køkkentyper.

Du kan således finde både det italienske køkken, det spanske køkken, det thailandske køkken, det danske køkken og flere andre køkkentyper, så der er restauranter og spisesteder  for enhver smag, når man går på restaurant i Nordsjælland.

 
Café Olai HelsingørMest for pengene til hele familien

Café Olai afspejler det gamle Helsingør i såvel atmusfære som indretning, og selv priserne er som for 1/4 århundrede siden.

Café Olai har et velplejet renumé der rækker langt ud over landets grænser og Café Olai er et af de bedste spisesteder i Helsingør, og omtales jævnligt  i magasinerne Travel News og Globetrotter, som en del af Helsingør´s kultur.

Du finder Café Olaiwww.cafeolai.dk

Bordbestilling Tlf: 49 20 16 07

 

Sletten fiskerleje og kro

Sletten havn Formel-B Sletten kro Fiskerlejet Sletten ligger på den smalle kystslette, der ligger mellem øresund og den stejle kystskrænt. Her ligger husene godt i læ for vestenvinden ind under skrænten. Beliggenheden begrænsede i nogen grad byens udstrækning, så da byen voksede, kom husene til at ligge tæt i gyderne.
Sletten er fortsat et meget hyggeligt sted at opholde sig, og man bør give sig selv den oplevelse at spise et måltid mad på den smukke Sletten Kro, som ligger med udsigt over havnen. I dag er Sletten Kro en afdeling af Michelin-restauranten FORMEL B Vesterbrogade 182 - - er du til de gastronomiske højder, så er her stedet til en overkommelig pris.

 

 


Søllerød Kro HolteSøllerød kro - Det ultimative, - - hvis du har råd.Søllerød kro Gl. Holte

Michelin Restaurant Søllerød Kro er 335 år gammel.

Det hele begyndte i 1677, da den lokale præst fik tilladelse til krohold for sognebørn og gennemrejsende. I dag, over 300 år senere, er de idylliske rammer uforandrede med byens gadekær foran, skoven bagved, slottet på den ene side og kirken på den anden side.

Men indenfor er Søllerød Kro fulgt med tiden og drivkraften bag nutidens kro består af køkkenchef Christian Ebbe og restaurantchef Jan Restorff. der tilstræber til enhver tid at give gæsterne en sublim oplevelse med førsteklasses betjening og kulinariske oplevelser.