.
Visit Elsinore
Visit Elsinore sportfishing
plusdyr
Ejendomsmæglere
Home ejendomsmæglere Helsingør
Kongensgade 8
Helsingør
plusdyr
Bed and Breakfast Nordsjælland
Bed and Breakfast
Helsingør
Parnell Konservative
Pia Renard Klinisk Tandtekniker
Klinisk Tandtekniker
Pia Renard
Rungstedvej 29 
2970 Hørsholm
Tlf:4848 4648
plusdyr
Helsingør Havfiskeri lystfiskere
Havfiskeri Fisketure
Lystfiskeri
plusdyr
Print bykort med parkeringsoversigt for Helsingør  Danish
plusdyr
Restauranter i Helsingør sportfishing
plusdyr
plusdyr
 Download city maps and parking survey here sportfishing
plusdyr
What's in Elsinore and the surrounding area sportfishing
plusdyr
Get Elsinore Harbour Cruice inventory PDF Elsinore Harbour Cruice inventory
Helsingør
 Shakespeare Hamlet

Læs om Seneste Udvikling i Helsingør 2019

Helsingør den 01/08/2008

Udvikling Nord Helsingør Kommunes Handelstadsforening /  Handelsforening opløser sig selv efter endt og vellykket mission

Udvikling Nord Helsingør Kommunes Handelsforening / Handelstadsforening OPLYSER.

I Udvikling Nord har vi nu i 16 år forsøgt at modarbejde en stærk Cityforening der kunne skade udviklingen af Espergærde Centret.

Borgmester Per Tærsbøl har ønsket at handlen skulle udvikles i Espergærde Centret i stedet for i Helsingør City, og det er nu endelig lykkedes Udvikling Nord at knække "rebellerne"  fra Helsingør City, på en så effektiv måde at det ikke ser ud til at Helsingør nogensinde bliver til handelsby igen.


Der har i Byrådet længe været bred enighed om at Helsingør skal satse på kultur og gådefuldhed.  Det glæder  derfor Udvikling Nord at vores rundbordsdiskutioner har båret frugt idet  vi allerede nu kan se kulturen i indre by som den var for 20 år siden, uden nogen form for udvikling eller forandring, og om blot 5 - 10 år mere, forventer vi at kloakkerne stinker som for 100 år siden, ligesom vi allerede nu kan fornemme en stank ved kraftige regnskyl,  løse brosten i gaderne og små søde pelsdyr løbe rundt som i gamle dage da Kronborg opkrævede sundtold af de gamle handelsskibe. Vi forventer også inden for ganske få år, at de turister der er særlig dristige, kan opleve stor spænding ved en guidet byvandring som i Rio´s Favellaer, hvor de vil se gådefuldt til og tænke "Hvordan har man formået at sætte en driftig handelsby så langt tilbage så hurtigt ? ? ?" 

Den relativt hurtige overgang fra driftig handelsby til ren kulturby som Helsingør nu er ved at tegne sig, har været en stor succes idet mange problemer er løst på samme tid.  F. eks. var der for bare to år siden, næsten uoverskuelige problemer med at finde parkeringspladser i Helsingør City. - - Udvikling Nord kan nu som sidegevinst bryste sig af at have løst dette problem effektivt og permanent idet de handlende nu søger til Hillerød og 2/3 af alle parkerengspladser i Helsingør står nu gabende tomme.

Udvikling Nord har også haft stor focus på miljøet og det er på bemærkelsesværdig vis lykkedes Udvikling Nord at reducere Co2 udslippet i Helsingør med hele 20% på ganske få år, ganske enkelt fordi 1.450 mennesker der tidligere havde beskæftigelse i detailhandlen i Helsingør city, nu er arbejdsløse og har kun råd til en Cykkel, og de der har en bil, kommer ikke til Helsingør længere. Udvikling Nord forventer da også at om bare 2 - 3  år, vil Helsingør City være næsten bilfri idet bilerne ikke længere har nogen ærende der når ikke der er flere forretninger tilbage, og kommunens rottefænger, der nødvendigvis må regulere og tilse bestanden, kører til den tid i Co2 nevtral Elbil.


Vores mission i Udvikling Nord er fuldført med stor succes til Borgmesterens tilfredshed og vi meddeler derfor nu detailhandlen i Helsingør at  Udvikling Nord ikke længere kan varetage Citys aktiviteter og vi forventer at Vækst & Viden  aldrig vil få success.

På samme måde som Teknisk Forvaltning benytter lejligheden til at LUKKE når medarbejderne skal afvikle skiferie, vil Udvikling Nord nu benytte sig af samme praksis.

Udvikling Nord håber selvfølgelig at de betalende medlemmer har forståelse for den umenneskeligt store arbejdsbyrde der naturligt opstår når vi skal "sløre" brugen af medlemmernes kontingenter samt de 6.000.000,00 kommunale kr. årligt, 16 år tilbage, og at vi derfor har  set os nødsaget til at holde lukket resten af 2009 og hele 2010 - - Herefter går vi ud fra at der ikke er flere Detailhandlere tilbage i Helsingør.

Hvis du vil i kontakt med Udvikling Nord, kan du prøve om vores hjemmeside virker, - - Vi blev desværre aldrig helt færdig med den idet vi har haft rigeligt at se til, med at sidde i rundkreds og diskutere hvordan vi mest effektivt fik detailhandlen i Helsingør ned med nakken. - - - Du skal ikke forvente at Udvikling Nord´s hjemmeside, hvis den nogensinde bliver færdig, bliver anderledes end den Gamle, der aldrig har fungeret og aldrig er blevet opdateret., eller for den sags skyld Handelstadforeningens hjemmeside., hvor der ikke har været aktiviteter sinden 2004 da  Per Johannesen  fik nedlagt to  parkeringspladser ud for sin privatbolig ud af formandsskabet

Har du aldrig hørt om os, og vidste du ikke hvad Udvikling Nord overhovedet har tilført Helsingør, kan du læse her , det er ganske vist  8 år siden (tilbage i 2001)  vi sidst har lavet noget.

Udvikling Nord opløser herefter sig selv, og de midler der gennem de sidste 16 år er givet i tilskud af Helsingør Kommune  Ca. 50.000.000,00, vil ubeskåret blive overført til Helsingør Ny Cityforening. (hvis der er flere kræfter tilbage i city)

Ligeledes er der uretmæssigt opkrævet kontingent hos ca. 479 Citymedlemmer i 16 år, som ikke har fået det man kunne forvente af en interesseorganisation, og disse midler (i gennemsnit ca. 65.000,00 pr. butiksejer), vil blive udbetalt og fordelt mellem de tilbageværende forretninger i Helsingør City ( der er ca. 30% tilbage, hvilket svarer til at hver forretning gennemsnitligt kan se frem til en tilbagebetaling ca. 195.000,00 til 200.000,00 ved juletid)

Nb.!  Hvis der ikke er flere forretninger tilbage efter jul (hvad noget kunne tyde på), bortfalder tilbagebetalingen helt, ligesom de ca. 50.000.000,00 går tilbage til kommunekassen eller bliver fordelt ligeligt mellem bestyrelsesmedlemmerne som bonus for vel udført arbejde, idet der så ikke er nogen grund til at etablere en ny Cityforening.

 

Venlig hilsen

Klik her for at gå til UdviklingNord

 
Det Lille The & Kaffehus Helsingør
Det lille kaffe the hus helsingør
plusdyr
Sundtoldsmarked 2019
Sundtoldmarked Helsingør Denmark
lørdag den 24. august 2019
plusdyr
Slagter Baagø
Slagter Baagø Helsingør
Bjerggade 3
Tlf.: 49 21 11 84
plusdyr
Café Olai Elsinore Denmark
Åbningstider:
Man. - Fred. 10,30 - 22,00
Lørdag 10,00 - 22,00
Søndag 12,00 - 22,00
Tlf.: 49 20 16 07

Bordbestilling

plusdyr
Café Olai Gavekort
plusdyr
SILVERLINE GULD & SØLV
<silverline Guldsmede helsingør
plusdyrSachi Sushi Stjernegade 15 Helsingør

Helsingør Turistbureau

Helsingør Turistkontor

Helsingør turistforening turistkontor