.
Visit Elsinore
Visit Elsinore sportfishing
plusdyr
Ejendomsmæglere
Home ejendomsmæglere Helsingør
Kongensgade 8
Helsingør
plusdyr
Bed and Breakfast Nordsjælland
Bed and Breakfast
Helsingør
Parnell Konservative
Pia Renard Klinisk Tandtekniker
Klinisk Tandtekniker
Pia Renard
Rungstedvej 29 
2970 Hørsholm
Tlf:4848 4648
plusdyr
Helsingør Havfiskeri lystfiskere
Havfiskeri Fisketure
Lystfiskeri
plusdyr
Print bykort med parkeringsoversigt for Helsingør  Danish
plusdyr
Restauranter i Helsingør sportfishing
plusdyr
plusdyr
 Download city maps and parking survey here sportfishing
plusdyr
What's in Elsinore and the surrounding area sportfishing
plusdyr
Get Elsinore Harbour Cruice inventory PDF Elsinore Harbour Cruice inventory
Helsingør
 Shakespeare Hamlet

Årets Forretning  

Årets forretning 2010visit Elsinore

 

Zarko - p Helsingør Elsinore DenmarkÅrets forretning 2010 er Zarko P
Hvert år i forbindelse med byfesten Grønne Dage kårer Helsingør Cityforening årets butik i byen. Specialforretningerne og restaurationerne er med til at skabe en levende by og fortjener en stor opbakning til deres daglige indsats.

Årets butik 2010 er Zarko P, modeforretningen midt på hovedstrøget i Helsingør. Komiteen har udvalgt butikken fordi de mener, at indehaveren Zarko har tilført Helsingørs bymidte en lille oase, hvor kvalitet går frem for kvantitet – og hvor personalet og indehaveren ligger deres sjæl i at give kunderne en rigtig god oplevelse.

Alle sanser stimuleres når Zarko kredser om sine flotte og meget indbydende og spændende vinduesudsmykning. Der er kælet for kvaliteten og oplevelsen. Man drages ind i butikken til et stort lyst og frækt smil. Zarko er modens mand og ved hvad der rør sig og hvad god service er. Hos Zarko føler man som konger og dronninger.

Zarko forhandler mærker som DAY Birger Mikkelsen, By Malene Birger, Patrizia Pepe, Style Snob, Designers Remix, Hale Bob, Bruuns Bazaar, RAER, Malene Birger. Et besøg værd

Årets forretning 2009  visit Elsinore

Cafe Olai Elsinore Denmark Hvert år i forbindelse med byfesten Grønne Dage kårer Visit Elsinore og www.Helsingorby.dk, årets forretning i byen. Specialforretningerne og restaurationerne er med til at skabe en levende by og fortjener en stor opbakning til deres daglige indsats.

Årets forretning 2009 er Café Olai.
Komiteen har udvalgt forretningen fordi de mener, at den har tilført Helsingørs bymidte en lille oase, hvor kvalitet går frem for kvantitet – og hvor personalet ligger deres sjæl i at give kunderne en rigtig god oplevelse.

Alle sanser stimuleres med den friskt bryggede kaffe, det nybagte brød og de store bagte kartofler, og det friske grønne salat.

Café Olai har et velplejet renumé der rækker langt ud over landets grænser og Café Olai er et af de bedste spisesteder i Helsingør, og omtales jævnligt  i magasinerne Travel News og Globetrotter, som en del af Helsingør´s kultur.

Du finder Café Olaiwww.cafeolai.dk

Bordbestilling Tlf: 49 20 16 07

 

.

Årets forretning 2008

Photo Carre Helsingør Elsinore DenmarkÅrets forretning 2008 er Photocare i Torvegade. Komiteen og kunderne har udvalgt Photocare fordi de mener, at forretningen har; En meget personlig, god og faglig betjening
En butik som udstråler kvalitet og et højt fagligt indhold
Et spændende og højt kvalificeret varesortiment

Hvert år i forbindelse med byfesten Grønne Dage kårer kunderne og Helsingør City årets forretning i byen.

Specialforretningerne og restaurationerne er med til at skabe en levende by og fortjener en stor opbakning til deres daglige indsats.

Vi har opfordret kunderne og udvælgelses-komiteten til at svare på hvilken specialforretning og restauration, de mener, har den bedste indretning, et godt vareudvalg og en personlig betjening.

KUNDEUDTALELSE:


Har man først købt et kamera hos Jens er der fuld service, hvilket er en stor fordel, hvis der er problemer med kameraet. Hvorimod man hos større leverandører ofte oplever, at man er overladt til sig selv. Jeg køber altid selv mine kameraer hos Jens, og betaler gerne lidt ekstra for servicen og for at handle lokalt. De er altid glade og smilende. Og så kan man få lavede sine billeder lyn hurtigt.Lars Johannesen Professionel fotograf, Helsingør

Der er altid en fantastisk god betjening og pædagogisk vejledning af produkterne. Jeg sætter pris på, at de giver sig god tid til kunderne i butikken.Marianne Jürgensen Kunde, Helsingør

 
Det Lille The & Kaffehus Helsingør
Det lille kaffe the hus helsingør
plusdyr
Sundtoldsmarked 2019
Sundtoldmarked Helsingør Denmark
lørdag den 17. august 2019
plusdyr
Slagter Baagø
Slagter Baagø Helsingør
Bjerggade 3
Tlf.: 49 21 11 84
plusdyr
Café Olai Elsinore Denmark
Åbningstider:
Man. - Fred. 10,30 - 22,00
Lørdag 10,00 - 22,00
Søndag 12,00 - 22,00
Tlf.: 49 20 16 07

Bordbestilling

plusdyr
Café Olai Gavekort
plusdyr
SILVERLINE GULD & SØLV
<silverline Guldsmede helsingør
plusdyrSachi Sushi Stjernegade 15 Helsingør

Helsingør Turistbureau

Helsingør Turistkontor

Helsingør turistforening turistkontor