.
Visit Elsinore
Visit Elsinore sportfishing
plusdyr
Ejendomsmæglere
Home ejendomsmæglere Helsingør
Kongensgade 8
Helsingør
plusdyr
Bed and Breakfast Nordsjælland
Bed and Breakfast
Helsingør
Parnell Konservative
Pia Renard Klinisk Tandtekniker
Klinisk Tandtekniker
Pia Renard
Rungstedvej 29 
2970 Hørsholm
Tlf:4848 4648
plusdyr
Helsingør Havfiskeri lystfiskere
Havfiskeri Fisketure
Lystfiskeri
plusdyr
Print bykort med parkeringsoversigt for Helsingør  Danish
plusdyr
Restauranter i Helsingør sportfishing
plusdyr
plusdyr
 Download city maps and parking survey here sportfishing
plusdyr
What's in Elsinore and the surrounding area sportfishing
plusdyr
Get Elsinore Harbour Cruice inventory PDF Elsinore Harbour Cruice inventory
Helsingør
 Shakespeare Hamlet

KAZA Hørsholm Lædervarer tasker kufferter

KAZA Lædervarer Hørsholm

KAZA Tasker Hørsholm
KAZA Hørsholm Midtpunkt Hørsholm Midtpunkt, 2970 Hørsholm
Telefon: 51 67 77 82 email:hoersholm@kaza.dk
Åbningstider:  Mandag - Fredag 10,00 - 19,00 Lørdag 10,00 - 16.00 Homepage:http://kaza.dk/
Se fler butiker her

KAZA Lædervarer Hørsholm Midtpunkt
KAZA Hørsholm Midtpunkt

KAZA Mærkevarer
Hos KAZA finder du alt i tasker, kufferter, rejsetilbehør, punge, rygsække, skoletasker, computertasker, clutches, toilettasker osv. fra bl.a. Adax, Belsac, Bjørn Borg, Disney, DKNY, Eastpak, Ferrici, Fjällräven, Jeva, Lego, NorthFace, Nova, Octopus, Paul Frank, Samsonite og Trunki med flere. Se listen over alle de mærker, vi fører i vores butikker.

KAZA Tasker og Lædervarer  –  Find årets trends hos KAZA

Hos KAZA finder du et bredt udvalg af tasker og lædervarer til alverdens formål. Udvalget inkluderer blandt andet håndtasker, rejsetasker, kufferter, skoletasker, rygsække, og meget mere. Vi har samlet varer fra en bred vifte af producenter, så du har mulighed for at finde den stil, pris og kvalitet, som lever op til dine ønsker og behov. Du kan få rådgivning og information om vores tasker og lædervarer i en af vores 8 butikker, hvor vores erfarne og dygtige personale altid står klar med gode råd og vejledning. Hos KAZA er vi dedikerede til tasker og lædervarer af høj kvalitet og vi stræber hele tiden efter, at de nyeste trends altid er tilgængelige i vores butikker.

SÅ ER DE HER! Stine Goya for ADAX i udvalgte KAZA butikker nu

Hos KAZA er vi meget stolte over , at være en af de få forhandlere i Danmark, som netop nu kan tilbyde dig den eksklusive Stine Goya for ADAX serie. Stine Goya for ADAX er kombinationen af ADAX' høje kvalitet og klassiske udtryk med Stine Goyas farverige og karakteristiske univers. Der er tale om en helt unik kollektion, bestående af clutches, håndtasker, rummelige skuldertasker m.m. i skønne efterårsfarver. Skynd dig – kollektionen kommer kun denne ene gang. Du kan købe din Stine Goya for ADAX taske hos KAZA i Frederiksberg Centret, på Købmagergade 62 i København City og på Stændertorvet 6 i Roskilde. Bor du ikke i nærheden af en af de nævnte 3 butikker, så fortvivl ikke. Du er velkommen til at ringe til os og få tilsendt tasken. Vilkår mht. betaling og fragt aftales med den enkelte butik. Roskilde: 5167 7781 Frederiksberg Centret: 5167 7785 Købmagergade: 51677789

KAZA DEPECHE

I efteråret bliver det muligt at købe DEPECHE hos KAZA. Tasker og lædervarer fra DEPECHE er af højeste kvalitet, funktionalitet og har et karakteristisk design, som tilfører den moderne kvindes look lidt ekstra kant. Kig forbi en af vores butikker til august hvor vi begynder at få alle efterårsvarerne på hylderne.

Hos KAZA er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige tasker og lædervarer. Foruden et stort udvalg af skoletasker, rygsække og kufferter, har vi et bredt udvalg i herre- og dametasker. Fra den klassiske håndtaske til lækre computertasker, skuldertasker, bæltetasker, toilettasker, sportstasker, clutches og meget mere. Få mere information om kommende trends og nyheder hos KAZA ved at tilmelde dig nyhedsbrevet – klik her! Så bliver du samtidig blandt de første, der får besked, når vi slår dørene op for vores splinternye webshop.

Konkurrencen

Når du skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev, deltager du i konkurrencen om lækre tasker, punge og kufferter til en værdi af over 20.000 kr. Bl.a. en af de nye limited edition-tasker fra ”Stine Goya for Adax” (værdi 2.000 kr.) Vinderne trækkes i uge 42 og får direkte besked, ligesom vindernavnene offentliggøres på KAZA.DK. Foruden tasken fra Stine Goya for Adax, udlodder vi flotte præmier fra Samsonite, Adax, Belsac, Depeche, Dixie, Eastpak, Ferrici, Epic, Nova og Titan.

Se en gratis film

Du kan se filmen ”Kvinde på spring” med Sarah Jessica Parker og Pierce Brosnan på din computer (pc/mac), iPad eller smartphone (Android eller iPhone). Så snart vi registrerer din tilmelding, får du en mail med et link og en kode, så du gratis kan se filmen. Har du problemer med at få filmen til at afspille eller har du spørgsmål, så kontakt udbyders kundeservice på 8745 4545 mellem kl. 9-16 eller på kundeservice@dicentia.dk. Husk at vi anbefaler, at du ser filmen, når du har adgang til wifi/bredbånd. Hvis du henter filmen på din mobile forbindelse kan det betyde omkostninger for dig afhængig af din aftale hos din mobiludbyder. Omkostninger der ikke dækkes af KAZA.

Tip dine venner om konkurrencen

Fortæl dine venner, veninder og familie om konkurrencen, så de også kan se den gratis film og måske være heldige vindere. Vi overholder naturligvis loven om persondata og vil ikke misbruge deres oplysninger. Vi sender dem ikke flere mails, medmindre de selv tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Premiere: KAZA er på Facebook – kom og vær med

Er du på Facebook, så håber vi, at du vil gå ind og ’like’ vores nye side, hvor vi i løbet af konkurrenceperioden vil fortælle mere om de enkelte præmier. Det er også her, du fremover kan følge med i alt nyt fra os – flere konkurrencer, eksklusive tilbud og nyheder og trends, som kan give inspiration til både hverdag, fest og rejser. Følg os påHome Helsingør

 
Det Lille The & Kaffehus Helsingør
Det lille kaffe the hus helsingør
plusdyr
Sundtoldsmarked 2019
Sundtoldmarked Helsingør Denmark
lørdag den 17. august 2019
plusdyr
Slagter Baagø
Slagter Baagø Helsingør
Bjerggade 3
Tlf.: 49 21 11 84
plusdyr
Café Olai Elsinore Denmark
Åbningstider:
Man. - Fred. 10,30 - 22,00
Lørdag 10,00 - 22,00
Søndag 12,00 - 22,00
Tlf.: 49 20 16 07

Bordbestilling

plusdyr
Café Olai Gavekort
plusdyr
SILVERLINE GULD & SØLV
<silverline Guldsmede helsingør
plusdyrSachi Sushi Stjernegade 15 Helsingør

Helsingør Turistbureau

Helsingør Turistkontor

Helsingør turistforening turistkontor