.
Visit Elsinore
Visit Elsinore sportfishing
plusdyr
Ejendomsmæglere
Home ejendomsmæglere Helsingør
Kongensgade 8
Helsingør
plusdyr
Bed and Breakfast Nordsjælland
Bed and Breakfast
Helsingør
Parnell Konservative
Pia Renard Klinisk Tandtekniker
Klinisk Tandtekniker
Pia Renard
Rungstedvej 29 
2970 Hørsholm
Tlf:4848 4648
plusdyr
Helsingør Havfiskeri lystfiskere
Havfiskeri Fisketure
Lystfiskeri
plusdyr
Print bykort med parkeringsoversigt for Helsingør  Danish
plusdyr
Best restaurants in Elsinore sportfishing
plusdyr
plusdyr
 Download city maps and parking survey here sportfishing
plusdyr
What's in Elsinore and the surrounding area sportfishing
plusdyr
Get Elsinore Harbour Cruice inventory PDF Elsinore Harbour Cruice inventory
Helsingør
 Shakespeare Hamlet

Socialdemokraterne Helsingør med Henrik Møller Jørgen E. Hansen og Pia Axelsen. Se et bud på en fremtid med Socialdemokratiet i Helsingør Kommune

 

                                   

                           Helsingør Kredsen

Henrik Møller  Alder: 43 år Emailadresse : hmo11@helsingor.dk    Postnummer/By: 3000 Helsingør
Henrik Møller socialdemokratiet Helsingør

Henrik Møller elsker dyr

Socialdemokraterne

Familie: Har været gift med Laura siden 1992 og sammen har vi Kasper på 6 år og Emma på 2 år

3 mærkesager: Som Borgmesterkandidat er det partiets samlede valgprogram, der vil være mit udgangspunkt. Vi går til valg med sloganet ”Forandring og Fornyelse”. Det er der også et stort behov for. Efter 16 år med borgerligt styre er der for mange områder som har oparbejdet et efterslæb, vi skal rette op på. Der mangler i dag energi og lyst til at ville udvikle kommunen. Det kan Jeg skabe

Min fritid: Jeg er gået i gang med løbetræning og så elsker jeg at fiske. Ellers så bruges det meste af fritiden sammen med familien.

Musik: REM, Van Morrison, AC/DC, Tim Christensen, David Bowie, Genesis, Queen, Pink Floyd, Bo Kaspers, Jason Mraz, Dave Matthews, Buena Vista Social club, Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Tom Waits, Neil Young, Sam Cooke, U2, osv.

Bøger: Ken Follets Jordens søjler og næsten alt med John Irving.

Henrik Møller anbefaler ”GHETTO” for Hjemløse i Helsingør

Der er ikke sket meget i det nye byråd, - - ja faktisk ingenting.

Det nye byråd har ganske vidst fremsat en række forslag til vedtagelse i byrådet, men det har mest været om hvem der skulle have den ene eller den anden taburet, og jo, - - Udvalgsformændene har, klart nok, - - hvor alle andre mærker nedskæringerne,- - forsøgt at hæve lønnen til sig selv med ca. 10%, - - - - - Nåå - jo så er der også opstået en del fnidder fordi Helsingør Kommune IGEN har sat skatterne op og derved mister 5,8 mill. I bloktilskud.

Men - - - vi begynder nu at se et holdningsskift i byrådet, og SF er nu med til at varetage erhvervslivets interesser i kommunen, så det skal nok blive festligt.

Henrik Møller Socialdemokraterne Helsingør Henrik Møller er nu heller ikke tabt bagud af Molly´s trækvogn, - - - nej han har fået den geniale ide at samle alle de hjemløse, arbejdsløse, psykisk syge og socialt dårligt stillede i Danmark, i en ghetto i Helsingør´s mest attraktive ferie og fritidsområde, - - - det næste bliver vel at Henrik Møller også ”gratis” vil stille busser til rådighed så de hjemløser kan transporteres fra Helsingør´s ”Hjemløse ghetto”, ind til byens bænke, hvor de kan hygge sig hele sommeren, - - - husk nu, - Henrik Møller, - - at medbringe ”bajere” nok i bussen, - - - det er da ren lykke?, - - - og det er helt sikkert at alle turister vil elske at se de mange hjemløs og psykisk syge i Helsingørs gader, - - - hvilken gestus? - - - - Man må sige at Henrik Møllers ambitionsniveau mht. At lokke købekraftige turister og handlende til Helsingør, ikke fejler noget.? - - der bliver jo nok behov for et par grønthandlere mere, der langer håndbajere over disken til de hjemløse. men jeg er ikke sikker på at det vil lokke mange mærkevare forretninger til byen, - - - jeg mener, - - det er vel ikke lige GUCCI tasker og Ray Ban solbriller de hjemløse går efter? - - og de psykisk syge, ved formentlig ikke altid at - - "sådan noget skal man betale for"

Jo, - - og Kommunen (Skatteborgerne) skal nok budgettere med en ekstraudgift til opsætning af flere bænke ved Marienlyst strand og Gummistranden, for Henrik Møllers gestus rækker vel også til at alle Danmarks arbejdsløse og psykisk syge klienter kan hyggedrikke deres bajere, nyde den friske strandluft og se på at du, familier og børn bader, og de unge piger letter lidt på toppen for at give plads til solen. - - - Jeg er da helt sikker på at Gummistranden vil blive et tilløbsstykke for alverdens turister, der vil nyde at sole sig sammen med Helsingør´s smukke piger, og blive beskuet af alle Danmark´s arbejdsløse og psykisk syge klienter, - - - det skal nok skabe turisme Hr. Møller. - - - har du flere gode ideer, så luk dem hellere ud af posen nu? - - - så tror jeg også min kuffert er rejseklar.

Henrik Møller´s forslag er fremsat i byrådet den 25.01.2010 og det er tydeligt at Henrik Møller føler stor solidaritet med de arbejdsløse og de hjemløse, - - - der er skam ikke nogen social ”slavside” her. - - han glemmer ikke sine rødder.

Op til kommunalvalget var der mange der var forarget over at Henrik Møller var arbejdsløs, men det er jo ikke sandt, og det ses jo tydeligt at Henrik Møller er fuldt beskæftiget som Lobbyist for LO og Dansk folkeferie, og han har da, så vidt jeg ved, heller ikke hævet kontanthjælp.

Jeg er nok en af de meget få der vil overleve Helsingør´s dybe krise, men jeg har ikke lyst til at servere suppe og agere varmestue for de hjemløse og psykisk syge, og får Henrik Møller sit forslag om en ghetto for hjemløse vedtaget, tror jeg at de få erhvervsfolk der er tilbage i Helsingør, også vil sige FARVEL OG TAK, Helsingør er håbløs.
 
Det Lille The & Kaffehus Helsingør
Det lille kaffe the hus helsingør
plusdyr
Sundtoldsmarked 2017
Sundtoldmarked Helsingør Denmark
lørdag den 18. august 2018
plusdyr
Slagter Baagø
Slagter Baagø Helsingør
Bjerggade 3
Tlf.: 49 21 11 84
plusdyr
Café Olai Elsinore Denmark
Åbningstider:
Man. - Fred. 10,30 - 22,00
Lørdag 10,00 - 22,00
Søndag 12,00 - 22,00
Tlf.: 49 20 16 07

Bordbestilling

plusdyr
Café Olai Gavekort
plusdyr
SILVERLINE GULD & SØLV
<silverline Guldsmede helsingør
plusdyrSachi Sushi Stjernegade 15 Helsingør

Helsingør Turistbureau

Helsingør Turistkontor

Helsingør turistforening turistkontor